HAPUR

HAPUR

Inagurimi i Dhomës së Tregtisë Shqiptare në Itali/ Personalitete të huaja dhe shqiptare të pranishëm, mes tyre Pandeli Majko Dy ditë më parë, u inagurua në Milano, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqiptare në Itali. Krijimi i Dhomës është rezultat i një pune mbi një...
International Web Post

International Web Post

Iternational Web Post Anche da Presidente della CCI, l’ex console Luljeta Cobanaj mantiene aperto il dialogo e trasforma la Camera in una casa per tutti gli albanesi. La stessa linea che seguiva ai tempi del suo consolato (non a caso definito come “la casa di tutti...