HAPUR

HAPUR

Inagurimi i Dhomës së Tregtisë Shqiptare në Itali/ Personalitete të huaja dhe shqiptare të pranishëm, mes tyre Pandeli Majko Dy ditë më parë, u inagurua në Milano, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqiptare në Itali. Krijimi i Dhomës është rezultat i një pune mbi një...